"Oferta" mea de preot


Josho Adrian Cirlea
Ca preot buddhist şi reprezentant în România al tradiţiei Jodo Shinshu ofer tuturor celor interesaţi:
- introducere şi călăuzire în învăţătura şi practica buddhismului Jodo Shinshu
- ajutor în alcătuirea diferitelor studii, lucrări de specialitate, eseuri, etc pentru studenţi, elevi, cercetători. 
- materiale pentru studiu individual

TOATE ACESTE SERVICII SUNT GRATUITE 
Apartenenţa la buddhism nu este obligatorie.

Pentru eventuale întâlniri cu cititori/ persoane interesate de învăţătura buddhismului Jodo Shinshu, pot fi contactat la:
nr de telefon 0745.038.390
id skype: josho_adrian
e-mail: josho_adrian@yahoo.com

Ne putem întâlnii în diverse locaţii, depinde de fiecare om în parte şi de oraşul în care locuieşte. Amănunte rămâne să stabilim în particular, la telefon, pe messenger sau e-mail. 

.
Tariki Dojo Bucureşti - întâlniri de două ori pe lună (contactaţi-mă înainte pentru detalii).
Dojo-ul este un loc obisnuit (apartament sau garsoniera) amenajat provizoriu pentru intâlnirile Dharma

Participarea la sesiunile de practică şi învăţătură de la dojo sau templu nu implică neapărat convertirea la buddhism. De asemenea, aşa cum am menţionat mai sus, pot să mă întâlnesc cu cei interesaţi şi în diferite alte locaţii.

Cei care vor să mă contacteze, îi rog să citească înainte ghidul pentru începători de la pagina oficială  şi regulile dojoului (dacă decid să vină la dojo sau templu). De asemenea, le recomand articolul, Modul meu de predare și limitele mele  pentru a ști de înainte la ce se pot aștepta de la interacțiunea cu mine. 

Niciun comentariu:

Cărţi prin poştă (distributie persoane private si biblioteci)

1. Toti cei care doresc sa primeasca acasa, pliante, carti, reviste, cd-uri si alte materiale informative pe care Amidaji şi Tariki Dojo Bucureşti le distribuie gratuit, pot trimite prin e-mail (josho_adrian@yahoo.com) adresa lor postala cu mentiunea "distributie gratuita".
Noi carti va vor fi trimise automat la fiecare noua aparitie editoriala, la adresa indicata de dumneavoastra, pana cand ma veti anunta ca nu mai doriti sa le primiti. Este o ocazie unica de a studia invatatura traditiei noastre, fara nici o cheltuiala din partea dv. Taxele postale sunt suportate de centrele mai sus amintite și de colaboratorii acestora, insa orice donatie este binevenita.

2. De asemenea, caut voluntari pentru intermediere donatii catre bibliotecile din tara. Daca doriti sa ma ajutati in efortul meu de a dona carti buddhiste tuturor bibliotecilor publice, contactati-ma pe adresa de mai sus. Nu este greu, trebuie doar sa faceti un drum pana la biblioteca din orasul vostru si sa lasati acolo niste exemplare trimise de mine.

Iata cateva din titlurile noastre in limba romana:

- ÎNVĂŢĂTURI BUDDHISTE JODO SHINSHU, de Josho Adrian Cirlea
- CALEA ACCEPTARII - COMENTARIU LA TANNISHO, de Josho Adrian Cirlea
- CELE 48 LEGĂMINTE ALE LUI BUDDHA AMIDA, de Josho Adrian Cirlea
- ADEVĂRATA ÎNVĂȚĂTURĂ DESPRE BUDDHA AMIDA ȘI TĂRÂMUL PUR, de Josho Adrian Cirlea


- TEXTE CLASICE precum Tannisho (Plangere impotriva abaterilor de la adevaratul shinjin), Mattosho (Scrisorile Maestrului Shinran), Gobunsho (Scrisorile Maestrului Rennyo), Mica Sutra despre Buddha Amida, rostita de Buddha Shakyamuni
- Hrana Bodhisattvasilor (texte buddhiste clasice despre abtinerea de la carne) de Shabkar Tsogdruk Rangdrol

Video Of Day

Google+ Followers

Persoane interesate

Copyright © Cirlea Gheorghe Adrian